Beautiful Brows kulmat

Englannissa kehitetty Beautiful Brows sisältää kaiken mitä tarvitset täydellisten ja symmetristen kulmien tekemiseen. Ole ensimmäinen paikkakunnallasi tarjoamassa tämä upea mahdollisuus kaikille naisille! Tulos on hetkessä valmis. Katso osoitteesta www.kauniitkulmat.fi kuinka helppoa ja nopeaa on täydellisten kulmien tekeminen.

Beautiful Brows setti sisältää kaiken mitä tähän tarvitaan. Sen värisävyt on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen eri ihon, silmien ja hiuksien sävyihin. Setti sisältää kolme erilaista kulmakarvamuottia. Muottien avulla voit värjätä kulmakarvat hetkessä helposti ja lopputulos on ryhdikäs sekä symmetrinen.
Väri tarttuu ihoon 10 minuutin kuluttua ja kestää 24 tuntia. Väri kestää muuttumattomana uidessa, urheillessa ja nukkuessa. Väri on helppo halutessa poistaa meikinpoistoaineella kevyesti hangaten.
Beautiful Browsin avulla kulmien muotoilu on todella helppoa
Enää ei tarvitse yrittää arvuutella miten kulmat saisi nypittyä samanlaisiksi. Kulmat piirretään ja värjätään muotin avulla. Tämän jälkeen nypitään ylimääriset kulmakarvat pois. Lopputuloksena on täysin symmetriset kulmat.
Beautiful Brows tuotepaketti sisältää kaiken mitä tarvitset
kulmakarvavärin, kolme kulmakarvamuottia, kaksipäisen värjäyssiveltimen, kulmien korostusvärin, korostusvärin siveltimen, laadukkaat pinsetit, suurentavan peilin sekä kätevän kompaktin säilytysrasian.
Käyttö ja ohjeet:
• Valitse setistä sopiva kulmakarvamuotti
• Aseta muotti kulmakarvan päälle siten, että se mukailee omien kulmakarvojesi linjaa
• Levitä kulmakarvaväriä siveltimen avulla edestakaisella liikkeellä
• Käännä muotti toisin päin ja levitä väriä myös toiselle kulmakarvalle
• Lisää halutessasi korostusväriä kulmakarvan alle ja päälle
Mikäli et ole ensimmäisellä kerralla tyytyväinen lopputulokseen, voit pyyhkiä värin pois meikinpoistoaineella.

Näytetään 1–12 / 14 tuloksesta

Näytetään 1–12 / 14 tuloksesta